Vi inspirerer
hinanden

Vores kreative personale er i tæt dialog på tværs af kantinerne. Det betyder, at der er masser af sparring om nye idéer, smage og spændene kombinationer. Og hvert kvartal er der fælles workshops, hvor personalet dykker ned i trends, smage og teknikker fra nær og fjern.

Vi lytter
selvfølgelig til jer

I skal være glade og tilfredse! Derfor er feedback mere end velkomment. Vi bruger løbende jeres input og ønsker til udvalg og smage, fordi maden skal passer til lige præcis jeres virksomhed.

Kald os bare madnørder. Det er faktisk en ære! Vi mødes jævnligt med dygtige kokke, kogebogsforfattere og andre fagfolk for at nørde mad. Møderne er nemlig god inspiration, sparring og erfaringsudveksling, som er med til at holde os skarpe.

Alle Gästus medarbejdere, fra opvasker til køkkenchef, er vigtige for at levere en god oplevelse – hver dag.

Motivation og passion bliver prioriteret og vi går langt for at sikre, at glæden ved at gå på arbejde varer ved. Derfor investerer vi aktivt i både on-boarding, events og videreudvikling af kompetencer.

Mad skal spises. Ikke spildes. Derfor bliver alle Gästus medarbejdere trænet i, hvordan vi kan sikre mindst muligt madspild. Men bæredygtigheden stopper ikke her. Vi bruger økologi alle de steder det giver mening. Vi udnytter hele råvaren, prioriterer danske afgrøder og sæsonen. På den måde kan alle, som spiser hos os, gøre det med god samvittighed.